ZAHVALA AUTORA KNJIGE NA PREDIVNOJ PROMOCIJI

30.04.2015. 06:55

Poštovani,

Htio bih se još jednom javno zahvaliti svima ( bivšim i sadašnjim članovima kluba,predsjednicima,natjecateljima,trenerima,roditeljima,gostima , posebno veteranima majstorima  lošinjskog karatea: Mirku Kajkari, Mladenu Šurlini, Radenku Nikoliću, Dubravku Mužiću,Saši Rancu, kao i nekadašnjem predsjedniku Miru Čavleku), koji su došli na promociju moje (naše ) knjige „Karate na Lošinju“ koja se održala 28.4.2015 godine u prostorijama Gradske knjžnice u Malom Lošinju.

U prvom redu zahvalio bih se prijatelju i dugogodišnjem članu kluba Antunu Ranku Pezelju na profesionalnom vođenju programa, Gradonačelniku gospodinu Gariu Cappelliu na uvodnoj riječi  te cijeloj ekipi Gradske knjižnice, a posebno gospođi Armidi Vlašić na njenoj ljubaznosti i velikoj profesionalnosti u organizaciji cijelog događaja.

Zahvaljujem se i prof. Tomislavu Gospodnetiću koji me inspirirao za pisanje ovakvog  za mene vrlo zahtjevnog djela, Javnoj vatrogasnoj postrojbi i njezinom zapovjedniku gospodinu Bošku Rilaku, sponzorima: Gradu Malom Lošinju, Hotelu Manora iz Nerezina i direktoru gospodinu Ronaldu Spišiću,Ljekarni  Snježana Muškardin i naravno Karate klubu Lošinj.

Zahvaljujem se i medijima koji su bili nazočni  na promociji ; Radio Lošinju i portalu Otoci.net.

Još jednom veliko hvala svima koji su samnom podijelili za mene vrlo emotivnu večer, a posebno mojoj obitelji koja me je svih proteklih  37 godina podržavala  u usponima i padovima u razvoju lošinjskog karatea...

Gabor Mihailović

Arhiva vijesti